среда, 23. септембар 2015.

1D: Najvredniji momci na svetu!


Directioneri u potpunosti podržavaju odluku momaka iz One Directiona da naprave pauzu nakon pet vrlo napornih godina a svima koji ne veruju da su oni zaista najvrednija grupa na svetu, evo nekih podataka koji to dokazuju!

329 živih nastupa

Nakon što završe svoju On The Road turneju ovog oktobra, 1D će ukupno imati 329 održanih koncerata za prethodne četiri godine! Praktično, momci su na turneji svake godine a da ne spominjemo gostovanja u raznim emisijama I po festivalima što bi još dodatno uvećalo ovu brojku!

15 spotova

Neki bendovi poput Jonas Brothers godišnje su izbacivali I po šest spotova ali vremena su se promenila jer danas oni više nisu toliko važni. Ipak, 1D su sa 15 spotova za prethodnih par godina jedan od najvrednijih bendova na svetu, pogotovo kad se zna koliko malo vremena imaju za njihovo snimanje!

5 albuma

Koliko su 1D ludo vredni najbolje pokazuje to što su oni prvi bojbend u istoriji koji će izbaciti čak pet albuma za isto toliko godina! Jonas Brothers imali su četiri albuma u četiri godine ali njihova popularnost nije bila ni približno toliko velika!

Jednostavno, 1D zaslužuju naklon I duboko poštovanje za sve što rade, tvrdi ugledni američki medij The Verge. Zato oni I poručuju da niko nema pravo da ih kritikuje što sad žele odmor. Pet godina neprestanog rada niti jedno ljudsko biće ne moze da izdrži!